راشد عباسي با بيان اينکه بيشترين تعداد گردشگران از استان هاي خوزستان، شيراز، تهران و يزد بودند ،افزود: سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري با همکاري شهرداري، آموزش و پرورش و نيروي انتظامي شرايط اقامت و اسکان در هتلها، مدارس، فضاي سبز و اقامتگاههاي موقت، ايجاد امنيت و راهنمايي مسافران براي رفاه حال گردشگران را فراهم کرد.
وي ضريب اشغال هتلهاي استان را صد درصد عنوان و تصريح کرد: جاذبههاي بکر و طبيعي، شرايط آب و هوايي و همچنين تبليغات به موقع، زمينه مساعدي را براي جذب گردشگر در تعطيلات به وجود آورد.
عباسي ميزان متوسط ماندگاري هر گردشگر در چهارمحال و بختياري را 2 شبانه روز اعلام و اظهار داشت: بيشترين بازديد مسافران از کانونهاي گردشگري شناخته شده، طبيعي، تاريخي و فرهنگي استان بود.
وي از شناخته شدن چهار محال و بختياري بعد از استان گلستان به عنوان دومين استان کشور از لحاظ جذب گردشگر خبر داد و افزود: اين امر نشانگر قابليتهاي فراوان چهارمحال و بختياري در جذب گردشگر و سرمايهگذاري بخش خصوصي است که باعث رونق بخشي و پيشبرد اقتصاد استان ميشود.
معاون گردشگري اين سازمان گفت: چهارمحال و بختياري با وجود بيش از 150 کانون گردشگري و تفريحي، 289 اثر تاريخي ثبت شده و مناظر بکر و طبيعي در فصول مختلف سال، توان تبديل شدن به يکي از قطبهاي گردشگري کشور را داراست که با بهرهبرداري از مناطق ويژه گردشگري استان در سال 87 و سرمايهگذاري بخش خصوصي در توسعه زيرساختها اين امر به زودي محقق خواهد شد.
/104
انتهای پیام/